ВРЪЗКИ

петък, 17 септември 2010 г.

Dodge Viper ще се завърне и ще е по-красив дори от сега

Dodge Viper ще се завърне и ще е по-красив дори от сега: "

По време на конференция на Chrysler в началото на седмицата от компанията са представили пред търговските представители на марката различни нови или обновени продукти от Chrysler, Dodge и Fiat. Нещата обаче далеч не са стигали само до фейслифт на Town & Country и до спортен Fiat 500.


Към края на събитието изпълнителният директор на Chrysler Group и Fiat Серджо Маркионе е направил една интересна вметка – а след това на сцената се е появил новият Dodge Viper. След като се говореше, че нещата за суперавтомобила на Америка са приключили, то внезапно не само има планове за ново поколение Viper, ами и то си е направо готово. Е, на този етап няма снимки от събитието, но е известно, че там е бил показан изключително агресивен автомобил с много остри линии.


Новият Viper ще се появи след две години, но появата му сега индикира, че нещата наистина се развиват. Говори се, че в основата на колата ще продължи да бъде 8.4-литровият V10 двигател, използван и в момента. Вероятно обаче агрегатът ще ползва технологията MultiAir на Fiat, която ще редуцира емисиите на СО2 и ще увеличи мощността на над 700 к.с. Възможно е от Dodge да представят и базов вариант с V8 агрегат, като американците може и да се допитат до своите нови братовчеди от Ferrari за някои допълнителни екстри.

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар