ВРЪЗКИ

неделя, 5 юни 2011 г.

6-ти национален Пежо събор 2011

6-ти национален Пежо събор 2011: "

Пежо клуб България проведе своя 6-ти събор на привържениците на марката. Сбирката се проведе на картинг пистата в гр. Хасково. Достъпът до пистата беше неограничен за всички желаещи да присъстват на това събитие. Организаторите бяха така любезни и направиха всичко възможно нашия екип да се чувства добре, за да отразим с настроение годишното събиране на любимата им марка.


tuning.bg @ peugeot


Екипа на тунинг беше в ранни зори по пътя към гр. Хасково. Всички участници се събраха на пистата, след тежки “квалификации” в петъчната вечер. Автомобилите бяха групирани на паркинга, а желаещите да се състезават вече подгряваха свойте автомобили още в 9ч.

Квалификациите за тайм атак бяха от 10ч и продължиха около час, до официалното откриване на събора в 11ч. Пежата показаха и свойте умения в “Змейката” – състезанието между две коли, каращи между конуси. Нареждат се две редици конуси, колите стартират едновременно, стигат до края на конусите, обръщат и се връщат по обратният път. Първият печели!


final


Преди финала на тайм атак, имаше забавни игри с публиката до горежия след обед. Заснехме редица кадри от събитието на “лъвчетата”, и съвсем скоро очаквайте видео материал на цялото събитие през уикенда.

За момента ви оставяме да се насладите на снимковия материал, който подбрахме за вас. Останахме с много добри впечатления от феновете и организаторите, можете да разчитате на екипа на Тунинг.бг – до нови срещи!

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар