ВРЪЗКИ

неделя, 31 юли 2011 г.

Honda пусна видео на зрелищния CR-Z MUGEN

Honda пусна видео на зрелищния CR-Z MUGEN: "

Японците публикуваха официално промо клипче на тунингованият CR-Z от европейското подразделение на специалистите от MUGEN. Но не прибързвайте с радостнити мисли, че този модел веднага ще атакува пазара.


Внушителната бегачка на Honda засега остава във версията си на прототип, макар и да изглежда повече от съвършено и страхотно. CR-Z MUGEN ще дебютира по време на Фестивала на скоростта в Гуудууд.


За задвижването на спортния хечбек отговаря 1,5-литров i-VTEC двигател с вътрешно горене и хибридна система. В заводската си версия, CR-Z доставя 122 к.с. и 174 Нм, докато при тази на MUGEN автомобила генерира приблизително 200 коня и 245 Нм от въртящия момент.


За повишаването на мощността е използван максималният потенциал на механичния компресор на силовия агрегат. По-съществени са промените по шасито на CR-Z. Тунингованият от MUGEN хеч е получил нова спирачна система с четирибутални моноблок апарати и спортно окачване.


Спрямо стандартния CR-Z, преработеният от MUGEN е олекотен с 50 килограма. Постижението се съдейства от карбоновият преден капак и 17-цоловите MUGEN GP колела . . .

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар