ВРЪЗКИ

сряда, 5 декември 2012 г.

Най-новото от Vilner: Нетипично зеленото Audi RS6

Най-новото от Vilner: Нетипично зеленото Audi RS6:
Сънародниците ни от дизайнерското студио за екстериорна и интериорна красота Vilner представят нетипичното Audi RS6.
Не измина дълго време и родните тунинг майстори публикуваха официални фотографии на втория модел от гамата на Audi, минал през техните ръце. Когато в първия момент видяхме брутално спортното комби, подсилено от RS дивизията на марката и допълнително модифицирано от технолозите на Vilner, си зададохме въпросът “Какво за Бога е това?!”. Чувствата и емоциите относно цветовата схема на каросерията бяха повече от смесени, но в крайна сметка си направихме извод, че това е едно от най-превъзходните комбита, преобладаващи с мощност в порядъка на 580 к.с., което сме виждали досега. Поздравления за екипа на Vilner!
Що се отнася до външнстта на комбито, то акцентът попада директно върху частично облепената каросерия със зелено матово фолио и решените в черен пиано лак алуминиеви колела със зелен кант. Изработените от въглеродни нишки радиаторна решетка и дифузьор допълват визията на страхотното Audi RS6.
Интериорът доминира с множество елементи, решени в алкантара: панелите на вратите, воланът, скоростният лост. Седалките са облицовани в кожа напа, комбинирана със зелени шевове, като зелени са и предпазните колани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар