ВРЪЗКИ

сряда, 9 януари 2013 г.

Най-новото от Vilner: Освежиха интериора на SLS AMG

Най-новото от Vilner: Освежиха интериора на SLS AMG:
SLS-а може да се похвали с ключови дизайнерски решения в областта на интериора и багажното отделение.
“Крилатият” супер автомобил на Mercedes-Benz е безспорно един от най-предпочитаните “спортисти” за всякакъв вид тунинг в днешно време. Мина през ръцете на момчетата от Prior Design, придворните Brabus и Lorinser, Mansory.
Сега, обаче дойде редът на родните тунинг фокусници от компанията Vilner (Your style inside). Работата им е сведена до интериорните решения и на практика – те са удивителни! Меко казано удивителни…
Кокпитът на този сребрист SLS AMG е обзаведен с нова кожена тапцерия, която е непременно съчетана с изисканата алкантара по волана. Багажното отделение на немския супер кар също на свой ред е също облицовано с алкантара, но в два тона и не по-малко впечатляваща е избродираната емблема на спортната дивизия на Mercedes- Benz, AMG.
Дотук приключват така наречените афтърмаркет промени по SLS AMG. Двигателният му отсек остава непокътнат, а това означава, че задвижването на SLS AMG е поверено на добре познатия ни атмосферен 6,2-литров V8 с мощност 571 к.с. и 620 Нм максимален въртящ момент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар