ВРЪЗКИ

събота, 30 март 2013 г.

Vilner “избухва” с крокодилски интериор за роудстъра Merc SL

Vilner “избухва” с крокодилски интериор за роудстъра Merc SL:
Освен крокодилската кожа, българският тунер Vilner вмъква и някои екзотични материали.
От известно време насам родното тунинг студио Vilner, което е под ръководството на Наско Вилнер, разкрива все по-често най-новите си проекти и това изключително много ни радва. Компанията е фаворит и на повечето чуждестранни медии, които имат страхопочитание към Vilner относно начинът и прецизността им на работа…
Отличителните фотографии с висока резолюция, които може да разгледате в галерията по-долу дават ясна представа за най-новото им произведение на изкуството. Става дума за интериора на немския роудстър Mercedes-Benz SL, който доминира с крокодилска кожа. За да подчертаят уникалният характер на луксозния салон, момчетата от Vilner решават да комбинират крокодилската кожа с редица екзотични материали от типа на алкантара (вътрешното огледало за обратно виждане и тавана) и напа. Те, пък на свой ред са обшити с констрастни шевове.
Внушителният интериор на Mercedes-Benz SL доминира и с дървени апликации. Някои пластмасови елементи и предпазните колани са също ревизирани. Скоростният лост е решен в ексклузивен лак, а на всичкото отгоре оборудват роудстъра с DLS високоговорители и усилватели. С решените в кафяв цвят под и стелки, тунерите от Vilner приключват програмата си за SL-а.

Няма коментари:

Публикуване на коментар