ВРЪЗКИ

събота, 21 август 2010 г.

Тунинг магазин от Тунинг.БГ

Тунинг магазин от Тунинг.БГ: "

Здравейте фенове на тунинга,


С тази публикация искаме да представим на вашето внимание нашия партньорски онлайн тунинг магазин, който работи от няколко месеца и вече има своите първи доволни клиенти.


Магазинът ни разполага с изключително разнообразие от стоки в наличност като работим с директни вносители и официални представители за различните продукти и марки, което гарантира най-добри цени.


Възможно е да се случи така, че търсената от вас стока да не е налична в момента на вашата поръчка. В такъв случай ще бъдете информирани за възможността и времето за нейната доставка (обикновено 7-10 дни).


В нашия тунинг магазин ще намерите голямо разнообразие от тунинг аксесоари, авточасти, автоелектроника, джанти, ксенон, аксесоари за мотори и атв.


Ако не намирате това, което търсите можете да се свържете с нас на телефон 0888 58 13 88 или да пишете на имейл: info@carshop.bg като посочите, че сте член на форума на Тунинг.БГ - това ще даде приоритет на вашето запитване и ще бъдете обслужени по най-добрия начин като ще получите информация за всичко, което ви интересува.


Не се притеснявайте да поръчвате от магазина веднага щом решите, въпреки че е възможно да имате въпроси или, че не всичко около желания продукт ви е ясно.


Пазарувайте БЕЗ РИСК!!! Вие ще получите стоката едва след като сме се свързали с вас по телефона и сме уточнили още веднъж вашата поръчка като сме се уверили, че това което сте поръчали е това от което всъщност имате нужда.


Пазарувайте БЕЗ РИСК!!! В случай, че стоката която сте получили не отговаря на вашите очаквания, не работи или се е повредила по време на гаранционния срок ние с радост ще я приемем обратно, ще ви помогнем да я замените с нова или ще ви върнем парите.


Ще се радваме да пазарувате при нас като по този начин ни подкрепите.


С искрена радост и уважение,


Екипът на Тунинг.БГ

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар