ВРЪЗКИ

четвъртък, 26 август 2010 г.

Доста инциденти при Ferrari 458 Italia

Доста инциденти при Ferrari 458 Italia: "

В последно време като че ли има прекалено много инциденти с Ferrari 458 Italia. Немалко от тях например се запалиха, като това почти се превръща в тенденция. От началото на годината поне 10 бройки от 458 са участвали в инцидент, като Ferrari разследва в момента три от тях.


Говорител на Ferrari за Великобритания официално потвърди, че се разглеждат случаите с пожари. Той е категоричен, че италианската марка разглежда внимателно случаите, но същевременно ги третира като напълно отделни инциденти. Според него е необходимо да се прави разлика между пожар с вътрешни фактори и евентуален пожар без причина.


„В шест от случаите потенциален виновник е водачът или външни фактори. Не съм в позицията да коментирам пожарите и всичко, което мога да кажа, че гледаме нещата много сериозно” – коментира говорителят на марката за Острова.


Не е изключено 458 да развива доста високи температури отзад – все пак става дума за мощност от 570 к.с. в кола, която ускорява до 100 км/ч за 3.4 секунди и има максимална скорост от 325 км/ч.

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар