ВРЪЗКИ

неделя, 19 август 2012 г.

Уикенд на едно колело

Уикенд на едно колело: Мартин Кратки
Арас Гибиеза

Така изглежда в действителност първото балканско стънт шоу във Велико Търново.На паркинга на МЕТРО любителите на мотоциклетните каскади станаха свидетели на уникални номера, изпълнени от имена като Мартин Кратки и Арас Гибиеза.
След втория ден съдиите решиха да променят малко правилата и така точките, събрани в събота ще се сумират с тези от неделя. А неделя е голям ден, защото тогава е финалът. Така днес никой не отпадна и публиката ще може да ги гледа отново.
Първоначалната информация беше, че ще наблюдаваме 34 състезатели. Част от тях обаче, включително тези от Франция, са били с нерегистрирани мотори и сръбските власти не са ги допуснали в страната си. Упоритите участници заедно със своите екипи правят заобиколен път през Румъния, но по всяка вероятност ще пристигнат твърде късно, за да се включат в напреварата.
Преди началото на битката за първото място обаче, снощи вечерта състезателите бяха заведени на коктейл на терасата на местен ресторант с панорамен изглед към „Царевец“, където наблюдаваха уникалното светлинно шоу „Звук и светлина“. Създадено е по идея на кмета на Търново Даниел Панов, с чиято подкрепа градът стана домакин на шампионата.
Събота беше изпратена с много музика на открито и стънт, а тази сутрин в 10 ч. започнаха финалите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар