ВРЪЗКИ

петък, 31 август 2012 г.

Хиляди се очакват на събора на OFFRoad-Bulgaria в Приморско

Хиляди се очакват на събора на OFFRoad-Bulgaria в Приморско:
Хиляди любители на офроуда се очакват на традиционния Пети събор на форума OFFRoad-Bulgaria.com, който ще се проведе от 6 до 9 септември. Мястото е същото, както в последните 2 години – плажът „Перла“ край Приморско.
Миналата година на събора дойдоха около 8 000 души с джипове, мотори, АТВ-та.
Какъв е планът за този година?
Първите гости се очакват още на 5-и септември. Те ще се настаняват, както в хотелите наблизо, така и в палатковия лагер, който ще бъде изграден в горичката зад плажа.
Таксата за престой в лагера с палатка или кемпер ще бъде 15 лв. , но не на ден, а за целия период.
Парите ще бъдат събирани от проверен човек, като на всеки ще му бъде дадена квитанция. Ако не се събере сумата по разходите, ще се наложи да се направи благотворителна акция под надслов “Дари 5 лева – спаси Събора“.
На 6-и вечерта предстои откриване и дегустации на всякакъв вид храни и напитки.
Седми септември в 11 ч. е началото на състезанието с джетове, което продължава чак до вечерта. Тогава пък в 20 ч. ще се проведе т. нар. „Сбирка по интереси“. За всички фенове на темата „Моят нож“ ще има изложба на самоделни или „тунинговани“ ножове, размяна, продажба, както и приемане на поръчки за изработка.
На 8-и в 10:30 ч. е началото на дамското съревнование тип траял, като трасето ще е съкратено и олекотено.
В 15 ч. пък започва състезанието „Приморско 4×4 2012″. Освен всички познати от предни години препятствия, този път ще има и елементът „Blind Trial“. Превежда се „сляп траял“, а дисциплината се изпълнява, като водачът на автомобила е със завързани очи и кара само по инструкциите на навигатора.
В 20 ч. ще бъде награждаването от двата дни.
Девети септември за съжаление ще сложи край на събора. Преди това обаче ще има старателно почистване на терена, за да може всички да са доволни и догодина пак да сме там.
—————————————————————————————————
*Мястото ще бъде в горичката зад плажа:
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар