ВРЪЗКИ

вторник, 16 октомври 2012 г.

Рали Мароко 2012: представянето на българите в етап 1

Рали Мароко 2012: представянето на българите в етап 1:
Доста динамичен бе първият етап на рали Мароко 2012. Отсечката с дължина 271 км подложи на изпитание хора и машини. Тодор Христов (Yamaha ATV) завърши 53-и в общото класиране с мотоциклетите и е на 5-о място в своята категория. Петър Ценков и Иван  Маринов започнаха надпреварата ударно и приключиха деня на 17-о място в общото класиране с камионите (без тях са 13-и).
Не така добре се развиха нещата за третата българска машина в рали Мароко 2012. Прототипът BMW на Орлин Алексиев и Александър Стоянов въобще не можа да застане на старта днес. Причината е, че компютърът за управление на двигателя е изгорял. Тимът чака нов да бъде доставен от България, макар шансът новият да не заработи както трябва и дори да изгори да е доста голям. Стискаме палци на момчетата!
Денят на бе лек и за съотборника на Ценков –Раул Данино. Чилиецът имаше проблеми с планка, която се е скъсала и така е паднал ремъкът на водната помпа. Налагало се е да я заварява в едно село и в крайна сметка пристигна на финала 53-и, с близо 3 часа пасив от водача. >>ОЩЕ + снимки>>
The post Рали Мароко 2012: представянето на българите в етап 1 appeared first on OFFNews Новини.