ВРЪЗКИ

вторник, 16 октомври 2012 г.

От гримьорната на Vilner излезе матово бял Nissan GT-R с драконов интериор

От гримьорната на Vilner излезе матово бял Nissan GT-R с драконов интериор:
Българското студио Vilner разкри пикантни факти относно последният си проект, който се свежда до Nissan GT-R и ни показа впечатляващи фотографии с висока резолюция.
Анонимният клиент на ателието е китаец и желанието му било да превърнат неговият супер спортен автомобил в нещо повече, като един вид изпълнението на родните тунери да изглежда нестандартно. Бихме казали, че са го постигнали, но как те първа предстои да разберете.
Идеята да присъстват елементи от дракон и съблазнителни материали и апликации в интериора е одобрена от екипа на Vilner. Забелязваме избродираният дракон върху таванът на GT-R-а, като тялото му е отново избродирано, което минава през средната конзола и се сгъва около седалките. От алкантара е облицован багажникът. Не са за пренебрегване и релефните инкрустации, които са получени от комбинацията на кожа с бродерия.
Цветовата схема е черен цвят, черна алкантара и черна карбонова кожа. От този стил са вдъхновени таблото и корите на вратите. От въглеродни нишки са изработени воланът и скоростния лост, а някои детайли на свой ред са решени да бъдат в червен хром.
Фокусниците от Vilner са си поиграли и с екстериора на Годзилата, който в заводският си вид е червен, а след намесата им станал бял мат. Стоковите ауспуси са заменени с нови, изработени от титан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар