ВРЪЗКИ

понеделник, 15 октомври 2012 г.

Новият шедьовър на Vilner: четириместният Mercedes-Benz GL, изпълнен с разкош и блясък

Новият шедьовър на Vilner: четириместният Mercedes-Benz GL, изпълнен с разкош и блясък:
Представяме на вашето внимание поредният уникат, дело на сънародниците ни от Vilner. От гримьорната им излиза старото поколение на всъдехода Mercedes-Benz GL, но под версията фейслифт. Изненадите са, разбира се, в разкошния му интериор!
Бихме казали, че сме зашеметени, въпреки, че все още се наслаждаваме на интериора от висококачествените фотографии, публикувани от Vilner в интернет пространството, а нямаме търпение някой ден да се запознаем по-отблизо с GL-a. Анонимният клиент на българското студио е пожелал “каляската” да стане по-луксозна и да съвпада с неговия вкус и разбиране за съвършенство.
От предоставената информация разбираме, че Vilner е доработил основата на купето с цел да замени двата реда задни седалки с два предни от същия модел, тъй като така пожелаел клиентът, като естествено, да изпълняват същите функции. Виждаме още една средна конзола, представляваща продължение на предната. Тя предлага алуминиева стойка за iPad. Колкото до тавана, той е изработен от светло кафява алкантара, а в същия цвят са решени пластмасите. Забелязваме атрактивна релефна инкрустация, обхващаща корите на вратите, която има и звукоизолираща функция. Люпотно е, че цялото купе е “екипирано” с шумоизолиращите материали на Grand Zero.
Заводската аудиосистема е заменена с нова по-мощна, вградена в багажника. Тя е четирилентова с два субуфера, 3 усилвателя, аудиопроцесор Audison, 31 лентов еквалайзер TSP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар