ВРЪЗКИ

сряда, 25 юли 2012 г.

Научете плановете на Cadillac за близкото бъдеще

Научете плановете на Cadillac за близкото бъдеще:
Добри новини от Cadillac – съвсем скоро моделната линия ще бъде оглавена от нещо много прецизно изработено, екстравагантно и внушително. Освен него, ще се пръкнат още няколко не чак толкова важни за производителя автомобила.
Според известно издание, съперникът на Mercedes S-клас, от страна на Cadillac, ще бъде лансиран чак през 2015-а и ще използва платформата Omega със задно предаване. Стайлингът ще бъде силно повлиян от този на концептуалната студия Ciel и под предния капак ще бъде наместен двигател с най-малко шест цилиндъра във V-образна конфигурация, пък даже и очакваме V8. Агрегатите ще бъдат куплирани със 8-степенен автоматик и опционалното двойно задвижване на колелата.
В края на годината, Cadillac ще изкара на пазара обновения SRX.
През следващата година производителя ще пусне CTS, но с нов дизайн и размери, като ще бъде по-голям от актуалния модел и ще впечатлява с еволюционна визия. В края на 2013-а ще дебютира неговата купе версия, като се очаква комбито да бъде отменено от производство.
През същата 2013-а ще видим и новия Escalade – върховния Cadillac ще бъде базиран на новата платформа за всъдеходи на марката и ще ни зарадва с нов по-малко жаден за бензиново гориво V8.
В края на 2013 г. американците ще въведат в гамата си ELR купе, което на практика ще бъде Chevrolet Volt, но с емблемата на Cadillac. Ще предложи спортен дизайн и по-модерно Voltec задвижване.
През далечната 2014 г. компанията ще изкара ATS-V и ATS купе, а година по-късно Cadillac ще ни запознае с нов кросоувър, базиран на обновената Lambda платформа. Слуховете са, че той ще бъде по-икономичен от Escalade.
И въпреки всичките тези нови и скучни модели, ние с нетърпение очакваме появата на сериен Ceil, чиито фотографии може да разгледате в галерията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар