ВРЪЗКИ

четвъртък, 15 юли 2010 г.

Тийзър микросайт за Audi A7

Тийзър микросайт за Audi A7: "

Дългото чакане най-накрая е на път да приключи. От Audi пуснаха тийзър микросайт за своя предстоящия А7 Sportback, с което потвърждават, че автомобилът ще дебютира в края на месеца. Въпросният сайт кани заинтересованите купувачи да се регистрират и да получат най-новата информация във връзка с автомобила.


A7 Sportback ще бъде третият модел Sportback, който ще бъде представен от Audi (след A3 Sportback и A5 Sportback). Той е и най-големият на този етап, като е оборудван с четири врати и четири индивидуални места. Моделът ще се предлага с бензинов турбо V8 двигател, 3-литров V6 с принудително впръскване, както и няколко дизелови опции, включително и V8. Изборът за трансмисия би трябвало да бъде седемстепенната DSG. Същевременно е почти сигурно, че въртящият момент ще се предава и към четирите колела посредством система quattro.


Официално Audi ще представят колата си пред публика по време на автомобилното изложение в Москва, а не в Париж, както се очакваше първоначално. Продажбите ще стартират през ноември.

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар