ВРЪЗКИ

сряда, 30 юни 2010 г.

GMC Granite е на път да получи зелена светлина

GMC Granite е на път да получи зелена светлина: "

Когато General Motors представиха за пръв път своя концептуален модел GMC Granite по време на тазгодишното издание на автомобилното изложение в Детройт, той определено се хареса много както на публиката, така и на медиите. Говорим си за приятен хечбек, който със сигурност е глътка свеж въздух на фона на наследството на GMC, пълно с тръкове и кросоувъри. Същевременно ще бъде един добър начин за марката да разшири и разнообрази малко гамата си . . .


Сега момчетата от Motor Trend съобщават, че Granite е на път да получи зелена светлина за производство. Разбира се, остава въпросът дали дизайнът ще се запази непокътнат, тъй като отварящите се назад задни врати са си малко специфични. Иначе Granite споделя една и съща архитектура с Chevrolet Orlando, който ще бъде произвеждан за други пазари и вероятно ще бъде задвижван от 1.4-литровия редови четирицилиндров турбо двигател на GM. Въпросният Orlando вероятно ще заложи на шестстепенна трансмисия с два съединителя. Не е ясно дали същата конфигурация ще се запази и при Granite.


Освен това все още е неясно и кога евентуално ще можем да видим готова за производство версия на Granite, но със сигурност няма да бъде изненадващо, ако хванем в крачка тестови мулета през следващата година. А вие, читателите на Tuning.bg можете да споделите дали под шапката на GMC може да се появи един близък до Scion xB модел . . .

"

Няма коментари:

Публикуване на коментар